Shijiazhuang Development Parabot Jiyuan Electric Co., Ltd. diadegkeun dina 1993, nu mangrupakeun perusahaan téhnologi swasta filial mun Shijiazhuang Baraya Tech Parabot Development Industrial di Hebei. Dina 1995, Jiyuan Electric dipeunteun salaku "perusahaan tinggi-tech" ku Élmu jeung Téhnologi Komisi Propinsi Hebei Province, nu geus ulang disatujuan dina 2008. Taun 2002, pausahaan lulus sertifikasi ISO9000 System Quality; dina taun 2005, pausahaan kapilih salaku Unit diréktur Nasional Kehutanan mesin Association Cina. Taun 2009 urang diwangun hiji 33.000 m2 pabrik ngaranna Hebei Huas Jiyuan High Frequency Equipment Co., Ltd kalawan ibukota 10 juta RMB.

Naha Pilih Us

produk Artikel

Pita Urang Paké

nempo leuwih
  • 2000px-Eaton_Corporation_logo.svg
  • LS_logo.svg
  • moeller1_20130616150154
  • omron-logo
  • schneider_electric-logo
  • SIEMENS

WhatsApp Online Chat!