Shijiazhuang Development Zone Jiyuan Electric Co, Ltd, u themelua në vitin 1993, e cila është një ndërmarrje private të teknologjisë lidhur me Shijiazhuang Hi-Tech Development Zona Industriale në Hebei. Në vitin 1995, Jiyuan Electric u vlerësua si "ndërmarrje të teknologjisë së lartë" nga Komisioni Shkencës dhe Teknologjisë të Provincës Hebei, e cila ka qenë e miratuar në vitin 2008. Në vitin 2002, kompania e kaluar certifikimin ISO9000 Sistemit të Kualitetit; në vitin 2005, kompania u zgjodh si një njësi drejtor i Shoqatës Kombëtare të Pyjeve Makinerisë të Kinës. Në vitin 2009 ne kemi ndërtuar një fabrikë 33.000 m2 quajtur Hebei Huas Jiyuan Lartë Frekuenca Equipment Co, Ltd, me kapital 10 milionë RMB.

pse na zgjodhet ne

produktet e paraqitura

Bands ne përdorim

shiko më shumë
  • 2000px-Eaton_Corporation_logo.svg
  • LS_logo.svg
  • moeller1_20130616150154
  • Omron-logo
  • schneider_electric-logo
  • SIEMENS

WhatsApp Online Chat!