Shijiazhuang Development Zone Jiyuan Co., Ltd. didegaké ing taun 1993, kang perusahaan teknologi pribadi afiliasi Shijiazhuang Hi-Tech Zone Development Industrial in Hebei. Ing taun 1995, Jiyuan Electric dirating minangka "perusahaan dhuwur-tech" dening Ilmu lan Teknologi Komisi Hebei Provinsi, kang wis maneh disetujoni ing 2008. Ing 2002, perusahaan liwati ing sertifikat ISO9000 System Quality; ing 2005, perusahaan iki kapilih minangka unit direktur National Forestry Machinery Association of China. Ing 2009 kita mbangun 33,000 m2 pabrik dijenengi Hebei Huas Jiyuan High Frequency Equipment Co., Ltd karo ibukutha 10 yuta RMB.

Napa Pilih kita

produk Bintang

Bands We Gunakake

ndeleng liyane
  • 2000px-Eaton_Corporation_logo.svg
  • LS_logo.svg
  • moeller1_20130616150154
  • omron-logo
  • schneider_electric-logo
  • SIEMENS

Tampilan Online Chat!